AGT - Panel - Premium


Hazánkban is trenddé váltak a magasfényű, esetleg tükörfényes felületek. Ez a trend kezdődött az egyszínű (fehér, fekete, bordó stb.) úgynevezett uni szinekkel, majd folytatódott és manapság egyre nagyobb teret hódít magának a nagymamáink politúrozott bútoraira hasonlító fadekorokkal, és ezzel párhuzamosan már megjelentek különböző fantáziafelületek. Az AGT színpalettájának felépítése ezen trend kialakulásának és fejlődésének figyelembevételével készült.

Egy fényes lap kiválasztásánál fontos figyelembe venni mennyire fényes a felület, mennyire tükröződő, és mennyire ellenálló a fizikai behatásokkal szemben (kopás, karcolódás stb.). Az AGT lapok ezeken a teszteken rendre jól vizsgáztak.

Az AGT lapok megmunkálhatóak minden normál faipari szerszámmal. Az élek lezárásához színazonos ABS élzárót ajánlunk természetesen ezt is raktárról.  A felület védelme érdekében 2 rétegű védőfóliával vannak ellátva a táblák, amelyet elég csak a beszerelés utolsó fázisaként eltávolítani. A felület tisztán tartásához használjunk nedves, puha mikroszálas törlőkendőt. A tisztítás során ügyeljünk, hogy soha ne használjunk por alapú súrolószert és savtartalmú tisztítószereket, kefét, kaparót.

Az AGT magasfényű lapokat ajánljuk számtalan beltéri vertikális felületnek, például konyhabútorok, nappali, hálószobabútorok frontjaként, ajtók, válaszfalak burkolataként.

661 HG Siyah Sahara

661 HG Siyah Sahara

Panel - Premium

662 HG Beyaz Sahara

662 HG Beyaz Sahara

Panel - Premium

663 HG Mürdüm Sahara

663 HG Mürdüm Sahara

Panel - Premium